Even de balans opmaken. 

Hier zitten we dan op het vliegveld van Las Vegas (McCarran Intl AirPort)  wachtende op onze vlucht. Dus tijd  om even de balans op te maken. We zijn van 12 september tot 2 october weggeweest. In deze tijd hebben we in 14 verschillende bedden gelegen, de ene comfortabeler dan de de andere. Temperatuur verschillen van net onder nul tot dik 33 graden. We hebben zon gehad maar ook regen en Sneeuw. We hebben  honderden kilometers gereden zonder tegenliggers, maar ook druk verkeer in Seattle, Vancouver en Las Vegas gehad. 

We hebben een hoop wildlife gezien in de diverse parken maar ook een hoop Chinezen of Japanners met een selfiestick. Hoogte verschillen van zeeniveau tot 2700 meter overwonnen met regelmatig knappende oren. Het maximale tijds verschil was 9 uur met Nederland. 4 tijdzones gehad op dit continent. Hoeveel verschillende wc’s we gezeten hebben ga ik maar niet vertellen, van mega vies tot ziekelijk schoon. En dit hebben we allemaal gedaan in maar 6210 kilometer. 

Wat een reis en wat hebben we veel beleefd en dit alles in nog geen drie weken tijd. 

Dit was het laatste blog van deze reis. Bedankt voor het volgen van onze blog en de reacties.  

Groetjes Sjaco, Lia, Rensje en Tjeerd. 

3 gedachten over “Even de balans opmaken. 

  1. Een schitterende reis! Jullie hebben veel gezien en genoten.Ook wij hebben er van genoten. Een veilige terugreis. Bedankt dat we mee mochten genieten

  2. Fantastische reis met mooie verhalen, foto’s en belevenissen. Ik heb heerlijk meegenoten vanachter mijn computer. Ik wens jullie een voorspoedige reis. Dikke tuut allemaal.

Reacties zijn gesloten.