Grand Canyon

Voordat dat je gaat lezen, de foto’s van de afgelopen twee dagen staan er ook op

Na vannacht op de grond geslapen te hebben, Rensje en ik hadden bedacht dat we maar beter ons matras op de grond konden leggen. Dit omdat we een verschrikkelijk slecht wiebel bed hadden in Mexican Hat. En ik moet zeggen dat dit een stuk beter sliep dan de vorige nacht. Zijn we we opweg gegaan naar de Grand canyon. Voor de verandering regende het vanmorgen, dus de auto kreeg de kans om ook wat zandvrij te worden na ons avontuur van gisteren. Helaas was het weer toen we bij de canyon aankwamen niet het weer wat we ons gewenst hadden. Het regende namelijk. Maar bij de eerste stop gaf dit toch ook wel weer een mooi plaatje. We besloten om eerst maar in te checken in ons hotel om daarna (hopende op beter weer) weer naar het park te rijden wat op 3 kilometer de ingang heeft. Achteraf blijkt dit de enige en juiste keus geweest te zijn. Door de wolken heen kwam het zonnetje en dat gaf toch wel hele mooie vergezichten over de canyon. Uiteindelijk verdween ook dit weer in de wolken en begon het te onweren. Maar niet voordat we zelf op de foto zijn gegaan. 

Gelukkig stonden we toen net in het market centrum. De bui bleek een ware wolkbreuk te zijn maar gelukkig stonden we droog.Dus in de stromende regen terug naar ons hotel. Wanneer we in onze kamer richting het park kijken is dit wat we zien. Kortom vandaag weer heel veel geluk gehad met het weer. Morgen gaan we naar Las Vegas, daar schijnt de zon en wordt het 32 graden. Het plan is vroeg te vertrekken zodat we ons morgen lekker moe kunnen gaan lopen in Vegas. Maar daar morgen meer over. 

2 gedachten over “Grand Canyon

  1. Jammer dat het weer bijna voorbij is,wij genoten er ook dagelijks van! we wensen jullie weer een heeeeeele goede thuisreis toe!!!!!

  2. Wow, dan is morgen de laatste dag alweer. Wat gaat het hard zeg! Wat fijn dat jullie toch geluk hadden met het weer bij de Grand Canyon! Prachtige foto’s! En mooi plaatje hoor, van het weer. 🙂

Reacties zijn gesloten.