Het blogje van vandaag

Gisteren hebben we contact gehad met onze Engelse vrienden die ons nareizen op onze reis. Ze kijken eerst wat wij gedaan hebben en/of het de moeite waard is. 😉 Ze durven zelfs te zeggen dat ze beter zijn dan het Dutch team! Haha! all fake!!

20120529-195927.jpg

Maar oké, do not breaking hearts of friends, we hebben afgesproken in de Starbucks voor koffie en even lekker bijkletsen, vervolgen maken wij ze, als “lokals” wegwijs in deze wereldstad.

20120529-200115.jpg

Als wij terug gaan om alles nog eens goed in te pakken gaan zij verder. We nemen afscheid aan het water met de belofte, mochten we in het zuiden van England komen dat we dan contacten, gaan zeker een keer doen maar met de vrouwtjes!!

20120529-195706.jpg

Terug in het hotel gooien we alles wat we niet meer nodig hebben weg 😉 Oei er blijft wel erg weinig over, we hopen zelfs dat onze rugzakken mee kunnen als handbagage!

20120529-195826.jpg

Buiten is het inmiddels bewolkt en er staat een stevig windje . In het park, tegenover het hotel, maken we kennis met een lokal van ruim 70 die goed engels spreekt en van muziek houdt. “Van welke muziek houden jullie en schrijf dat eens op want dat zoek ik op op internet om te luisteren” Wie kan dat nou een oud Chinees mannetje weigeren!
Verder rusten we nog goed uit en verlangen naar morgen 😉

7 gedachten over “Het blogje van vandaag

 1. Hele goede reis gewenst! Enne, veilig met beide beentjes weer op de grond morgen he! Denk d’r om!!

 2. Lijkt me een bijzondere stad, shanghai. Het moderne china.
  Ik wil jullie in ieder geval vast een hele goede reis toewensen! Ik ben erg benieuwd naar de verhalen morgenavond!

 3. Are you still here? Where are you going next? Maybe we will go too? 😉
  Have a nice journey. I hope you fly 1st class!!

 4. Wat leuk dat jullie die engelsen nog even hebben gezien! Het zou mooi zijn als jullie rugzakken als handbagage meekunnen, scheel weer met uitstappen 😛 Ik wens jullie een hele goede reis en tot morgen! 😀 Maar lekker slapen in het vliegtuig anders hebben we niks meer aan jullie als jullie in Nederland arriveren(A)

  Dikke Tuut!

 5. Hoi Tjeerd en Sjaco,

  Dat is een goed teken dat jullie verlangen naar morgen.
  Wij van deze kant wensen jullie een hele goede reis en zien jullie gauw!
  Tot morgen.

Reacties zijn gesloten.