Kremlin

20120504-211547.jpg

Vanmorgen voor het eerst, tot afschuw van Tjeerd, zalm gegeten als ontbijt. Ik hoop dat het stevig genoeg is om vandaag het Kremlin binnen te komen. Verder is er weer volop zon, echt prachtig weer, eigelijk jammer dat we met de ondergrondse moeten! Tja de afstanden zijn echt re groot om te wandelen!
Kremlin bezocht tjonge jonge wat een pracht en praal met gouden koepels, maar wel netjes op de paden en zeebra’s lopen anders krijg je met de overal aanwezige bewaking te maken:-( S’ middags nog een herdenking meegemaakt van de gevallen soldaat. Alles met veel ceremonie en, van klein tot groot, alles en iedereen in uniform, volgens ons zijn de Russen er bezeten van. Na het eten nog even geschopt voor morgen in de trein. De vorige 2 dagen hadden we eigenlijk te weinig water dat zal ons niet weer overkomen, inkoop staat op 7 liter water en 4 liter cola. Dit Moet genoeg zijn!! Verder is een ding ook zeker Russische vrouwen zijn gek op grote kerels 🙂 En er is nog iets wat wij de Moskovieten niet nadoen dat is, lezen, slapen en film kijken tijdens het reizen met de ondergrondse. Wij vallen al om tijdens het wegrijden, zij slapen rustig verder. Vraag is wel hoe het kan dat ze op tijd wakker zijn.
Groeten mini en maxi

Ps. we genieten van jullie reacties!!!

20120504-211710.jpg

6 gedachten over “Kremlin

 1. Ik zit net een filmpje te kijken die jullie erop gezet hebben. We zijn er al achter dat dat een hare Krishna beweging was (de ‘songtekst’ van dat wat ze zongen staat letterlijk op wikipedia, volgens Ronald). Lijkt me erg interessant om dat mee te maken en met eigen ogen te kunnen zien, al sta ik zelf achter een heel ander geloof..

 2. ieeeel zalm, daar heb jij vast van genoten heit! :p wat een mooie foto’s allemaal. en dat terwijl deze met de iphone zijn gemaakt, dat beloofd wat voor de rest van de foto’s.

  ik vind die blogs echt leuk dus blijf daarmee doorgaan als het even kan 🙂

  Dikke tuut!

 3. ha broertje en grote vriend.

  fijn dat alles goed gaat en jullie zo genieten.
  ook kleine mannetjes zijn goed en worden bekeken hoor dus oppassen en naast elkaar blijven staan.
  groeten van ons allemaal

 4. Geluk voor Lia dat de Russische vrouwen op grote kerels vallen. Ik zou bijna jaloers worden op al het moois (gebouwen) wat jullie te zien krijgen.
  En dat van die zalm bij het ontbijt, dat zou mij ook niet smaken.

 5. Volgens mij is die cola inderdaad voor de beerenburg omdat de schrobbelaer al op is.
  Veel plezier morgen en geniet van de frisse lucht, want daarna bijna 4 dagen in de trein,dat wordt een vierkant achterkantje. Dikke knuffel!!

 6. Is er nu nog wel wat over om morgen te bekijken?? Volgens mij hebben jullie al heel veel gezien. & liter water moet genoeg zijn denk ik, maar die cola wet ik niet hoor. hihi Of is dat alleen voor door de beerenburg?? Nou morgen laatste dagje moskou en dan stappen jullie echt in de transsiberie express. Heve fun en dikke tuut

  Ps. Kan je Tjeerd niet een koppie kleiner maken, zodat niet al die russische vrouwen hem zo aanstaren 😉 haha

Reacties zijn gesloten.