Las Vegas. 

Iets later dan normaal maar het is dan ook wel de laatste keer dat we in Amerika bloggen. 

Vandaag dus onze laatste dag en die gaat naar Las Vegas. Dus vandaag ook vroeg uit bed om de dikke 450 kilometer te overbruggen. En er zaten best een paar slaapverwekkende kilometers tussen. 

Uiteraard wanneer je van Grand Canyon naar Vegas rijd moet je een stukje route 66 mee pakken. En natuurlijk de Hooverdam. foto is overigens genomen vanaf deze brug. Uiteindelijk waren we om 14:00 in Vegas, het hotel was ook zo gevonden en we konden gelijk in checken. Dus zo gezegd zo gedaan, de koffers naar de kamer, even bijkomen, de goeie schoenen aan de strip op. We hebben hier de rest van de dag rond gelopen, gekeken en ons weee verwonderd over hoe raar en bijzonder mensen soms kunnen zijn. Maar ook van de overweldigende gebouwen met al hun toeters en bellen 

Een leuke afsluiting van een prachtige vakantie door Canada en Amerika. 

Morgen gaan we de auto inleveren en vliegen we weer naar huis. Eerst terug naar Canada (Toronto) en vandaar uit naar Amsterdam waar we op zondag om 10:15 met vlucht AC824 weer zullen landen. 

4 gedachten over “Las Vegas. 

  1. We hebben genoten van de foto’s en een stukje meebeleeft van jullie reis!! Goede reis naar huis toegewenst!

  2. Wat een prachtige foto’s en wat een mooi reis, om nooit te vergeten denk ik, een hele fijne terugreis.

  3. Weer prachtige foto’s. Nog even naar het casino geweest om het vakantiegeld weer mee terug te nemen? We wensen jullie een voorspoedige terugreis. En dan thuis lekker nagenieten van deze prachtige reis!

Reacties zijn gesloten.