Middagje Vancouver 

Vanmiddag de stad in geweest, de vrouwen hadden zin om te winkelen ( helaas) maar gelukkig hadden de mannen de financiële middelen bij zich. Ga je winkelen met vrouwen dan kom je uiteraard in een winkelcentrum terecht. Maar gelukkig hadden de mannen ook een mooi winkeltje gevonden. Morgen gaan we de wat meer bijzondere dingen opzoeken en bekijken. Dan gaan we als het goed is niet shoppen. Na veel wandelen is het goed eten. Ik was waren we echt even aan toe het heeft ook lekker gesmaakt. Voor je het door had was je bord (nou ja bord) eerder een houten plank leeg.Op de terugweg nog even een sfeerplaatje de sience world gemaakt bij een mooie zonsondergang. 

8 gedachten over “Middagje Vancouver 

 1. Wow, heel erg mooi daar! Geniet er van hoor!!! We reizen met jullie mee:) Kusjes ons

  1. Hallo goedemorgen, of beter gezegd: goedemiddag vanaf hier. Leuk dat jullie ons volgen. We hebben het super naar ons zin alleen het tijdsverschil speelt ons een beetje parten ☹️ Gaat gelukkig nu een stuk beter. Doe de groeten aan de Kids!

 2. Wat is dat met jullie,hebben jullie ook drugs ingeslagen???? Ik zag het op een foto!!!!!!
  Groetjes uut de zak

 3. He Sjaco en Lia
  Leuk om jullie zo te kunnen volgen ! Ziet er allemaal erg leuk uit!Geniet ervan!
  Groeten Martin en Mattanja

  1. We zijn zeker aan het genieten. En er rijden hier schitterende vrachtauto’s Martin. Peterlisters met grote neuzen veel chroom en power. Gaaf man.😃🚚

  1. Och wat zal ik zeggen Harm. Je bent de eerste nacht om drie uur klaar wakker. De tweede dag wordt dat beter dan ga je vroeg slapen en maakt een volle nacht.

Reacties zijn gesloten.