Naar Missoula

Vandaag is de reis naar Missoula, maar niet eerst voordat we nog bij Glacier nationaal park zijn langs geweest. Glacier ligt ongeveer 100 kilometer van Whitefish en iets noorderlijker. Na een ontbijt zijn we dus weer op pad gedaan. We hebben de road to the sun route tot de Lohan Pass gereden, we zaten toen al in dikke mist. De route is verschrikkelijk mooi en je rijd langs steile afgronden. Wat dat aan gaat kun je de route ook “road to the dun door de broek” noemen. Onderweg toen we nog beneden aan de voet van de route stonden hebben we ook nog een wandelpad gelopen met 24 hoge ceder bomen, “The trail of the Ceders”En ook nog een mooi watervalletjeDe reis verder naar missoula stelde op zich niet zoveel voor. Veel dennen en wildlife (reeën) langs de we weg. In Misoula nog even snel boodschappen gedaan en toen naar onze slaapplaats. De slechtste tot nu toe maar wel een wasmachine en een ontbijt Op aanwijzing van de vriendelijke meneer achter de balie zijn we gaan eten bij een tent die Paridise Falls heette. En ja hoor we kregen het voor het eerst niet op dus de spareribs maar mee in een tempex bakje Morgen naar Yellowstone, hopelijk wordt dit weer een hoogtepuntje, al lijkt het weer ons de komende dagen wat in de steek te laten, ze voorspellen regen. Waarschijnlijk hebben we daar geen internet, maar we doen ons best, dus schrik niet als er geen blog is, de aankomende 2 dagen. 

4 gedachten over “Naar Missoula

  1. Thnx collegas, leuk dat jullie ons zo volgen! Het is hier inderdaad fantastisch! 😘😘

  2. Hoi lieve mensen, wat ontzettend leuk om het zo te volgen. Wat is het daar mooi. Nog heel veel plezier en we blijven het volgen. dikke tut AP en Berber.

  3. Heel benieuwd naar de foto’s uit Yellowstone park. Benieuwd wat voor wild jullie hier tegen gaan komen. Enjoy!

  4. Een prachtige reis en prachtige foto’s. We hopen dat het weer een beetje mee zit. Maar ook mist kan prachtige plaatjes opleveren. Lekker genieten van al dat moois daar.

Reacties zijn gesloten.