Oriental Pearl Tower

Wouw wat een super bedden hebben ze in dit Hotel!! Eindelijk het niveau waar we recht op hebben;-) Het bed is maar liefst 1.20 m breed en 2 m lang, dus te kort voor Tjeerd, maar voor mij ruim genoeg!(heerlijk)

20120528-101305.jpg

Het ontbijt is niet te onderscheiden van het warm lopend buffet in Nederland, echt alles ligt warm onder deksels klaar. Noem maar op; rijst, bonen is saus, brood in diverse soorten eventueel gevuld, gebakken aardappelen, gebakken kip enz enz

20120528-101425.jpg

Hoe moet dat als we weet thuis zijn? veragen we ons af! Wat een geweldig hotel, we hebben zelfs z’n mannetje voor de koffers en bij de lift( bellboy)
jullie snappen dat wij ons HIER helemaal thuis voelen!

20120528-101552.jpg

We hebben dus eerst maar eens lekker uitgeslapen tot 9.00 en zijn daarna richting de Oriental Pearl Tower vertrokken.

20120528-101721.jpg

Indrukwekkend als je de hoogt ziet, hoger dan de Eiffel toren! Via een tunnel kun je naar deze toren toe die aan de andere kant staat van de rivier. Deze tunnel zit vol animatie die je vanuit je cabine kunt zien. Mooi gedaan, een leuke boeiende oplossing voor een, anders, saaie rit!

20120528-101822.jpg

De andere kant van de rivier staat vol torenhoge gebouwen met daar tussen in een rotonde met een speciaal niveau voor voetgangers, schitterende panorama beelden geeft dit!

20120528-101920.jpg

Al rondkijkend zien we een Apple store, daar moeten we even kijken natuurlijk, prijzen vergelijken. Maar helaas alles is net zo duur als in ons eigen landje dus geen ipod of ipad mee in de rugzak!

20120528-102036.jpg

Vanwege de warmte gaan we lekker in het park zitten en genieten van de aandacht;-) en NEE we willen GEEN; koffers, horloges of massage. S’avonds nog even gewandeld door de winkelstraat waar allerlei amateur “artiesten” op treden, Chinezen zijn er gek op! Zelfs de Indianen uit Frankrijk, met de panfluit, treden hier op! Escargot’s zijn dus nog steeds populair hier;-)

4 gedachten over “Oriental Pearl Tower

 1. He kerels geniet er nog maar van.want voor je het is het voorbij .
  gr johnny en miranda

 2. Wat fijn zo’n luxe hotel! Nog 1 dag genieten daar en dan komt de terugrijs alweer in zicht! Maar jullie zijn heel wat ervaringen rijker 🙂 tot snel! Tuut!

 3. Hi guys,
  It looks like you’ll be leaving Shanghi the morning we arrive. So the stalking is finally over…..or is it!?
  We hope you had a great trip. Eliza and I enjoyed chasing you across the world, it was a lot of fun. We’re glad we had the chance to have dinner with you in Beijing, that was a fun evening.
  Have a save journey home and if either of you ever come to England please get in touch.
  Thanks for being part of our experience.
  All the best.
  Guy and Eliza x

 4. Had ik nog zo gehoopt op een 4s voor een prikkie. Nou ja, dan vandaag maar naar de kringloop. Misschien zie ik daar nog iets van m’n gading. Heren, geniet van het laatste stukje van jullie reis en tot gauw. Gr, Alex en Corrie

Reacties zijn gesloten.