Vandaag Banff 

Vanmorgen hebben we nadat we lekker hebben geslapen op bedden met papieren lakens, want zo kraken ze. Sjaco en Lia hadden zelfs “ruzie” over lakens tekort tijdens het slapen, oja dat bultje daar achterin is Sjaco. zijn we nadat we een ontbijt hebben gehad (simpel maar voldoende) weer op pad gegaan. We wilden in ieder geval vandaag weer wildlife gaan spotten. Dus de route is de Bow park way. Deze weg garandeerd bijna succes. Een mooie route maar wild life?  We hadden afgesproken op de heen weg geen beesten, dan rijden we hem ook terug. Maar niet voordat we ook bij de Johnston Canyon zijn geweest, waar je een lage en een hoger gelegen waterval hebt. Uiteindelijk waren we toch genoodzaakt om de zelfde weg terug te nemen, jullie zullen wel snappen waarom. Maar!! Ja hoor op de terugweg schreeuwde lia STOP. Oké het was een lief klein hertje, dus geen elanden of beren op de weg, maar missie geslaagd. De uitzichten daarintegen waren niet minder spectaculair. Terug in Banff eerst maar even boodschappen ingeslagen voor de reis van morgen en de avond voor vandaag Hierna zijn we nog even naar het Fairmont Banff Springs Hotel gereden , opzich een mooien bezienswaardigheid maar alleen van de buitenkant, of je moet meer verdienden dan wij samen met z’n vieren verdienen. 

Hierna hebben we de auto weer naar het hotel gebracht, snel even een sanitaire stop en toen met de benenwagen het dorp in. Uiteindelijk na een leuke dag weer in het hotel terug gekomen waar de kuiten van sommigen van ons even een goede massage nodig hadden. 

Morgen gaan we Canada weer verlaten en rijden we Amerika weer in. Maar daar morgen meer over. In ieder geval was Canada “awsome”

Een gedachte over “Vandaag Banff 

  1. Wat een mooie foto’s en land (op de lakens na) en fijn dat wij mee mochten genieten ! Op naar Amerika

Reacties zijn gesloten.