Eerste Blog van Sjaco

Mooi, ook ik, het reismaatje van Tjeerd, kan nu bloggen dus zul je van mij ook regelmatig een reactie zien! Het schiet al aardig op, over twee weken is het al zover. We hebben vandaag samen met de vrouwen een lijst gemaakt van dingen die we mee moeten nemen maar zeker niet dubbel. Alles wat in de rugzak van Tjeerd past hoeft er bij mij niet in, hoe krijg ik dan de 70 liter vol in mijn rugzak?

Verder zijn alle voorbereidingen achter de rug, paspoort gestempeld, schoenen aan het inlopen en prikjes zitten er ook in, alleen het vakje drank moeten we nog invullen. Dan maar een Fries en een Zeeuws lekkernijtje mee! 😉

Gr Sjaco

20120414-201203.jpg

 

5 gedachten over “Eerste Blog van Sjaco

 1. Heren,

  Jullie gaan steeds meer op elkaar lijken zeg. Pas maar op dat jullie het goede paspoort hebben.
  Super gaaf zeg, de vertrekdatum komt snel dichter bij. Nu maar hopen dat jullie tijd genoeg hebben om te genieten tijdens de reis.

  Groetjes,

  Geert

 2. Jullie lijken wel broers. Een hele goede reis gewenst en we spreken Tjeerd nog voor die tijd

 3. Fijn dat je nu ook kan bloggen, hoef ik niet alles zelf meer te schrijven. We gaan er een mooie tijd van maken. Gaat vast lukken daar ben ik van overtuigd. Ik heb er in ieder geval heel veel zin. Nog twee weekjes wachten en “ut giet oan!”.

 4. Ja, ze hebben de vrouwtjes toch wel nodig om alles in goede banen te manoevreren.

  Komt goed mannen!!

  Dikke tuut

 5. Leuk!

  Geniet nu maar van een lekkere borrel enzo dan! En zorg er asjeblieft voor dat ze morgen niet te vroeg naar huis gaan. We genieten graag zo lang mogelijk van ons hondje! Haha! Fijne avond!

  Xx

Reacties zijn gesloten.