Moab (Arches nationaal park)

Vannochtend redelijk op tijd vertrokken uit Salt Lake om een beetje op tijd in Moab te zijn. En dat is dan ook gelukt. De afstand vandaag was ongeveer 380 kilometer en we waren dan ook rond 13:30 bij de  ingang  van het park. Mooi op tijd om een broodje uit de kofferbak te eten. Zoals jullie op de foto’s al kunnen zien hadden we er vandaag prachtig weer bij de temperatuur liep volgens de auto temperatuurmeter op tot 77 graden Fahrenheit, (77-32 x 0,555) dus 25 graden celcius. Arches geven weer mooie plaatjes en wat heeft dit park weer indrukwekkende natuur verschijnselen Arches zijn overigens natuurlijke bruggen zoals hier op de foto. Vraag me niet hoe maar ook deze rots is door de natuur gevormd even voor het contrast de foto hieronder geeft een beter beeld van hoe groot z’n ding is. Op de foto hieronder sta ik ook op de foto, dit geeft mooi de immense grootte weer,  van deze mooie Arches na het park zijn we doorgereden naar Moab, ongeveer 10 kilometer. Het duurde even voordat we onze lodge hadden gevonden. We zochten namelijk in het noordelijke gedeelte van de main street terwijl we in het zuidelijke gedeelte moesten zijn. Maar we hebben het gevonden. De BAK0303 staat mooi in het hoekje. De dames hebben even de nodige boodschappen gedaan aan de overkant van de straat. 

Daarna zijn we gaan eten in de grill naast de deur alleen was de ober het niet helemaal eens met de fooi die we hem gaven ( hij vond het te weinig waarschijnlijk). 

Morgen kunnen we rustig aan doen de afstand bedraagt dan maar 200 kilometer naar Mexican Hat bij Monument  valley. Wie weet, dat we hier Nationale park Canyon land nog gaan bezoeken of dat we Moab nog even in gaan. We zullen het morgen gaan beleven

2 gedachten over “Moab (Arches nationaal park)

Reacties zijn gesloten.